Sider

onsdag 1. desember 2010

Anbefalingssider for iPad apps

Med et voksende antall apps å velge mellom er det ikke alltid like lett å orientere seg i jungelen. Under er det lenker til noen anbefalingssider:

Svend Andreas Horgen, høgskolelektor og studieleder for nettbaserte datafag ved Høgskolen i Sør-Trøndelag har laget en samleside for iPad apps. Her finner du eksempelvis læringsressurser, dokumenthåndtering, produksjon og apps som kan gjøre hverdagen enklere

Dagbladet har også kommet med en liste over 20 apps som kan være nyttige

11 gode iPad apps for jobben (på norsk) + 30 tips for jobb & presentasjon (på engelsk)

2 kommentarer:

  1. Hei: Dumpet innenom deres prosjektblogg. Flott at dere er igang med et lesebrettprosjekt på HiO. Ser at det er peker til vår lesebrettblogg ved UiA. Som dere kansje vet har vi holdt på en stund med Kindle DX. Vi skal nå igang med iPad også (har motatt 20 stk.) Idag har jeg gjort forsøk med diverse apps for å se om det er mulig å lese PDFer som er lastet ned fra DawsoERA. Foreløpig har jeg ikke fått det til, har dere kommet noen vei?

    SvarSlett
  2. Hei Arthur,

    Har dessverre ikke greid å få lagret PDF'ene fra DawsonERA direkte på iPaden. DRM setter også en stopper for å flytte bøkene via PC til iPad - så hittil er eneste løsning å lese bøkene via online-funksjonen.

    Skal si ifra om vi kommer på noe lurt - fint om dere gjør det samme. :)

    SvarSlett